Company

Virksomheder i falke koncernen

Falke Windpower

Vi bygger og udvikler vindmølleparker i hele verdenen, og vi har flere projekter under opførelse. I 2020 vil vi have en installeret en stor vindkapacitet fordelt på vores vindmølleparker i Rusland og Rumanien
Herunder kan du læse mere om, hvor de ligger, hvor mange vindmøller de består af, og hvor meget ren energi de kan producere.

Hør mere

Falke Hors

Falke Hors' kollektion af sportsheste er opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en rigtig god investering. Sports-heste skal være rolige, modige og lette at træne.

Hør mere

Falke Biler

Vi hjælper med at tage konkrete tilbud hjem på kundens vegne, vi hjælper også med at finde den rigtige bil. Falke Biler har udviklet sig fra at være et rådgivningsfirma inden for Flex-leasing kontra kontant/finansieret køb af bil, til aktivt at tilbyde konkrete aftaler på hver enkelt bil, enten via finansiering eller Flex leasing både til private og erhverv.

Hør mere

Falke Fitness

Falke Fitness tilbyder mange former for træning og har stort udvalg af træningsudstyr, løbebånd, crosstrainere, romaskiner, waterrower, spinningscykler, motionscykler, sofacykler m.m. Falke Fitness har fokus på kvalitet, god teknik og mange forskellige trænings arter. Vi skaber et miljø hvor alle har mulighed for at føle sig godt tilpas med træning og motion. Du kan finde os i Fredericia.

Hør mere