Falke Biler

Falke Biler

Vi hjælper med at tage konkrete tilbud hjem på kundens vegne, vi hjælper også med at finde den rigtige bil. Falke Biler har udviklet sig fra at være et rådgivningsfirma inden for Flex-leasing kontra kontant/finansieret køb af bil, til aktivt at tilbyde konkrete aftaler på hver enkelt bil, enten via finansiering eller Flex leasing både til private og erhverv.

Hør mere

Falke Folie

Vi leverer folieindpakning og bilreklame i form af klistermærker i alverdens størrelser, former og farver. Vi laver både totalindpakning og klistermærker til døren, kølerhjelmen eller i bagruden. Bilfolien vil blive siddende i både sne og slud, og vi sikrer at printet ikke falmer. Tilsvarende er det naturligvis også let at få af igen, når budskabet skal udskiftes.

Hør mere

Falke Carparts

Vi arbejder dagligt med siden og beklager at ikke alle funktioner er aktive og der mangler tekster, men vi skynder os alt hvad vi kan.

Hør mere

Falke Værksted

Falke værkstedet er er certificeret værksted som kun benytter sig af det bedste udstyr inden for branchen. Vi er certificeret i at udføre service og reparation af både McClaren, Porsche, Ferrari, Bentley og Lamborghini.

Hør mere