Falke Hors Om os

Om os

Vi arbejder dagligt med siden og beklager at ikke alle funktioner er aktive og der mangler tekster, men vi skynder os alt hvad vi kan.

Falke Hors er upcoming avler af dressur-, spring- og militaryheste, avlet fra de bedste europæiske avlsforbund. De er af stærke hoppestammer og kendte hingste, så det er heste i høj kvalitet.

De første heste kan allerede nu findes på koncernens hjemadresse.

Alle heste fra Falke Hors er en enestående kollektion af sportsheste, der er opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en rigtig god investering.

Falke Hors erhvervede den store gård med knap 20 hektar og gik straks i gang med at indrette stald og driftsbygninger til heste.

Med stor flot ridehal og forandring gennem beplantning og etablering af ejendommen fra traditionel landbrugsejendom til en unik ejendom.
Græsmarker omkranset af lægivende levende hegn, udendørs ridebane og køre- og ridestier udgør nu de perfekte rammer for stutteriet.
får det hele til at gå op i en højere enhed.