Falke Værksted

Falke Værksted

Falke Bilers Værksted 2019 er udstyret med dygtige og ansvarlige folk som anvender den nyeste teknologi og bedste udstyr inden for branchen, lige fra dyserens til gear skylning og svære diagnostic opgaver og minder skader, således at vi kan udføre den bedste service på den enkelte bil, værkstedet er er certificeret værksted som kun benytter sig af det bedste udstyr inden for branchen. Værkstedet har erfaring og er specialiseret i at udføre service på bil mærkerne BMW, Mercedes, Audi, Bentley, Mclaren, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Maserati.

Alle på værkstedet nyder deres arbejde, og har det svært ved ikke at synes at weekenden kan være lang og hård, fordi der står flere opgaver klar, opgaver som løses bedst muligt med vægt på kvalitet og grundighed, omkring de daglige opgaver.

Visionen er at gøre det korrekt og grundigt første gang hver gang, en værdi der er blevet skruet meget op for i forbindelse med Åbningen i kolding, hvor at du som kunde vil opleve et toptunet professionelt værksted med sans for at alle detaljer er taget med og systemerne som giver dig som kunde et fantastisk indblik i hvor din bil er i processen og hvad bliver der lavet på den, med kommentar fra den enkelte mekaniker og billeder af opgaven løbende som opgaven går frem.

Du har derfor hele tiden et indblik i hvor langt din bil er i processen med at komme hjem igen, så du kan nyde turen på job eller til bageren i din premium bil, der nu er helt frisk og klar til at levere i lang tid frem,  og skulle der komme lidt hosten eller det der er værre, så har værkstedet en journal mage til den du har på din bil, og kan i 9 ud af 10 gange få bilen hurtigt retur på gaden.

Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde en  af vores udlejningsbiler til en lavere pris imens din bil er på værkstedet, det er dog ikke altid det lykkes at have en bil hjemme og klar, derfor må du som kunde meget gerne gøre os opmærksom på hvis du behøver en af vores lejebiler imens, så vi kan booke ind korrekt og sørge for at der er en bil klar .

Vi er som noget nyt begyndt at opkræve leje for biler vi før leverede som låne biler, ikke fordi at vi skal tjene mere nu, men fordi det rent lovmæssigt ikke er forsvarligt at nogle biler som er beregnet til udlejning men koster penge at have fordi de er lånt ud til værksteds kunder, eller kunder der venter på den bil de har bestilt.

Det har været en overvejelse at have faste låne biler i stedet, men vi blev enige om at når man har valgt en premium bil som transportmiddel, så ville man ikke synes om at køre i en fra a til b bil imens, og kan også glæde vores kunder med at vi så vidt muligt altid vil levere en tilsvarende bil som der enten er på værksted eller på vej hjem.

Bedste hilsner fra 

Team Falke Værksted der glæder sig til at servicere  både biler og mennesker med samme grundighed.

Ekspertiser:

BMW, MERCEDES, AUDI, PORSCHE, ASTON MARTIN, MASERATI, FERRARI, LAMBORGHINI OG MCLAREN.

Gear skylning dyse, motorrens og borttagning af sod og aflejringer i både motor og Gear

Korrekt og grundig diagnosticering af både el og mekaniske fejl. Udskiftning og reparation af alt lige fra en pære til både motor og gear mindre skader bliver lavet her men store omfattende karosseriskader sendes til en af vores mange samarbejdspartnere der har mange års erfaring i at lave netop den type skader. Vi ser altid positivt på opgaven uanset hvor umuligt det ser ud fra starten, og har altid øje for at løse de konkret opgaver bedst muligt, og sender ofte opgaver ud som godt kunne være foretaget internt, men vi skal gøre det vi er bedst til hver især og samarbejde med andre dygtige og professionelle firmaer om i fællesskab at levere en service der altid kan blive bedre, og aldrig er god nok for os, fordi vi vil være bedre og lære hver dag nye ting på vejen, derfor skal du som kunde også gøre os opmærksom på hvis du ikke føler at du har fået den ønskede service, men også hvis du har viden om udstyr eller tiltag der kan hjælpe os med at levere bedre eller mere service. Hvor vi også gerne hører om Ris og ros ikke nødvendigt, der er intet nyt godt nyt.

Falke regi. er ånden at vi skal nyde det vi laver og arbejder med hver dag, og det gør alle ansatte 9.9 dage ud af 10 og alle ser om vi kan gøre noget bedre eller lettere at arbejde med, så vi kan levere den service vi ønsker at levere hver gang fra start til slut. Alle ansatte brænder for deres job med samme energi mange af vores kunder har omkring deres bil, om det er service eller køb, leasing, så ligger der mange overvejelser bag valget om at bilen ikke bare er et transportmiddel, men også en fornøjelse at køre på arbejde i om morgenen, nogen med så stort et smil, at bilen gør det ud for psykologen der ikke er en risiko mere når man med smilet helt omme på bagsædet kører en tur i sin nye / brugte godt handlet hjem premium eller premium plus bil i den tunge ende.

Vi er alle taknemmelige for det vi har alle sammen, og nyder det hver dag, og frygter ikke at miste det, men nyder bare at have en fantastisk hverdag i fællesskab og lave det vi synes bedst om hver dag, og glæder os til at hjælpe mange flere kunder med at træffe det rigtige valg vedr. deres næste bil. Hos os er der ingen stress, ingen sælger som forsøger at proppe en vare ned i din lomme så snart du kommer ind i butikken, men ro til at det er mere end ok at den beslutning tages med hjem og tænkes over inden der træffes en beslutning som er i den tunge ende, da bilen er en stor post for alle der har bil for at nyde køreturen, samme måde, som vores kunder brænder for deres biler. Det forpligter at servicere verdens fineste bilmærker, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med det udførte stykke arbejde.